diumenge, 28 de juny de 2009

Valoració molt personal del sopar Intercultural Felanitx

Bones tardes, després de dos dies del vespre del sopar intercultural, financiat per l'Ajuntament, he decidit fer la meva valoració, la festa var estar molt bé. Els organitzadors (regiduria de Serveis Socials) no havien previst la quantitat de gent que hi aniria i no s'havien montat taules suficients, però deixant això de banda, var estar bé.
Els voluntaris que hi varen participar preparant els menjars típics de cada un, excelent, el menjar molt bò, fet amb molt de carinyo, i agraidisims a tot hom de la seva aportació.
Però..., no sé si jo no els vaig saber veure o... no hi havia cap regidor, ni de l'equip de govern ni de l'oposició. Els que varem veure tot el vespre organitzant, controlant i comprovant, foren els funcionaris del departament de Serveis Socials (que acaben la seva jornada a les 15:00, si no vaig malament), però representats polítics, jo no en vaig veure cap, perdonau-me si hi eren i jo vaig errada.
L'altre incongruencia que em va sorprende, "sopar intercultural" just davant el portal de la "casa de cultura" i davers les nou i mija, la "casa de cultura" va tencar les seves portes, ¡sorpresa!; desde la meva modesta opinió, malament només fos per tenir els escusats oberts, la casa de cultura havia de romandre oberta fins que s'acabàs la festa, que var esser davers les deu o deu i quart, però, això només és la meva modesta opinió.
Sé, per els diaris, que el dissabte passat es va celebrar una Festa Primavera al parc, també patrocinada per l'Ajuntament, o siguí, els nostres doblers, on hi esteien convidats tots els jubilats del municipi; i, no vull esser mal pensada, però m'hi jugaria un cafè que n'hi havia més d'un de regidor.