dijous, 26 de novembre de 2009

Gambia - Mallorca, viatge d'anda i tornada

Una d'aquestes històries que et duen a pensar que no tot està perdut en aquest món dominat per la economia, el materialisme i el consumisme.
Una dona, duu setmanes treballant per a aconseguir portar un nin malalt a Mallorca per a poder operar-lo i que d'aquesta manera tingui una possibilitat de sobreviure; és un nin de Gàmbia, de 3 anys, i sofreix una malaltia que en el seu país no té més conclusió que la mort en uns mesos.
Ella, s'ha marcat un objectiu, donar-li una oportunitat, ja que la malaltia que sofreix, aquí, en un país amb la tecnologia mèdica adequada, no té més complexitat que superar una operació i uns mesos de postoperatorio. De moment té centrants tots els seus esforços a recopilar tota la documentació necessària perquè el govern de Gàmbia autoritzi la sortida d'aquest nin del país.
Els metges i ong's a Mallorca amb els quals ha contactat per a ajudar-li a sufragar les despeses hospitalàries han respost positivament. Anem a creuar els dits tots i esperar i desitjar que la conclusió d'aquesta història sigui un exit rotund.
Fins aviat.