dissabte, 27 de febrer de 2010

Quan acabarà aquest desbarat? Quan ens respetaràn el suficient per tenir-nos en compte?

Després d'unes setmanes d'autentica bogeria, hem arribat a l'últim divendres de febrer amb un penúltim acte d'autentic climax. El esperpent que ve escenificant Unió Mallorquina aquests mesos cada dia ens deixa una sorpresa nova. 
El que realment no arribo a entendre és com és possible que, si el 90% dels casos de corrupció que estan sortint a la llum tenen el seu inici en la legislatura passada, que UM governava el Consell en coalició amb PP, que PP s'ofereixi com única sortida viable en el poder per a acabar la legislatura. No hem d'oblidar, que encara que ara els grans titulars siguin per als polítics de UM, la meitat de la plana major del PP està imputada en alguna causa; el que uns hagin acaparat els titulars, no lleva que els altres segueixin estant on estan. I són a ells mateixos, els uns i els altres, als quals se'ls omple la boca demanant dimissions en el Govern i el Consell, així com en l'Ajuntament. 
En cas que es produís aquesta dimissió, quins candidats podrian proposar ells per a ocupar els càrrecs executius? A un senyor que els dilluns acudeix al seu despatx, a una senyora que no s'adóna del que fa la seva mà dreta amb una visa, a uns senyors que els sembla bé que algú infli els pressupostos de les obres públiques per a poder cobrar comissions que li permetin tenir escombretes de bany de 300€, però que hem de creure i pensar que ells no en cobraren de comissions, només veien com un altre en cobrava i ells no deien res???
Qué hem fet els ciutadans d'aquestes Illes per haver de mantenir aquesta casta de bestiar amb els doblers dels nostres imposts, que tant ens costa de guanyar?
Per qué aquests senyors estàn blindats d'esser acomiadats de la seva feina quan a qualsevol de nosaltres en el moment que ens indemnicin amb 45 dies per any treballat ens poden fer fora sense altre motiu que l'amo s'ha cansat de veurens, i a aquests politics, per molt que es puguí demostrar la seva ineptitut, prevaricacions, apropiació indebuda, malversassió de fons públics, etc els hem d'aguantar tant si volem com si no, fins que ells decideixen dimitir, si ho decideixen?
I el més trist de tot és que a les properes eleccions seràn els mateixos que es presentaràn, i seràn els mateixos que seguiràn cobran uns sous que no es mareixen, i seguiràn visquent a l'esquena dels contibuients als que ens desprecien sense amagar-sen gens.
El que hem de demanar són llistes obertes, ja que volem votar a les persones i no els partits, perque al cap i a la fí són les persones les que es seuen a una cadira i no la mollen ni a tirs, i són les persones les que posen la ma al calaix, així que els votants hem de tenir dret a dicidir a quina persona volem donar el nostre vot perque fací tot aixó, al pareixer de totes maneres ho feràn, segons pereix la disponibilitat a la corrupció està lligat geneticament a la vocació política.