diumenge, 13 de març de 2011

Gambia - Mallorca (Barcelona) viatge d'anada i tornada

Ara ja fà bastants de mesos vaig parlar-vos dels esforços per dur un nin desde Gambia a Mallorca per una operació quirurgica, imprescindible perque el nin sobrevisquí.
Tot aquest s'ha seguít fen feina per aconseguir tota la documentació per poder dur-lo cap aquí, tot això ho ha fetu una dona a caràcter individual, i al final el que ha aconseguit ha estat que donassin el permis per viatjar al nin acompanyat del seu pare (les autoritats de Gambia) i el suport d'una companyia aerea, per els viatjes.
Després de totes aquestes peripecies el nin serà operat el proper 22 de març, però a una clínica de Barcelona, per un tema de la companyia aerea i de visats.
Es totalment irrelevant on siguí operat aquest nin, el que realment importa és que serà operat, i esperam que la intervenció siguí un exit, tal i com aseguren els metges.
Però no oblidem que tot això ha estat posible gracies a la perseverencia de una dona que no ha deixat mai de tenir esperança i per molts de documents, visats, etc que l'hi haguín demanat, no s'ha rendit en cap moment.
Esper poder parlar de l'evolució de la recuperació.